به بهانه تغییر تابلوی سالن ورزشی شهید احمدی؛پدرخوانده های ورزش زیراب
سالهاست سالن شهید احمدی زیراب بعنوان پایگاه قهرمانی در رشته کشتی شناخته می شود و استعدادهای ناب ورزش زیراب با تمرین و آموزش در این سالن ، به مقام های ارزشمندی رسیده اند.
شنیده ها می گوید خانواده شهید محسن احمدی بزرگوار ، هزینه ساخت این ملک را را برای سالن کشتی اهدا نمود تا نوجوانان و جوانان شهرمان ، آموزش های اولیه قهرمانی و صفات جوانمردی را در آن مشق کنند و شاهد بودیم جهان پهلوان رنجبر صفری که در ورزش و اخلاق زبانزد همگان بود، از همین سالن به دنیا معرفی شد.
در روزهای اخیر تابلوی ورودی به سالن ورزشی شهید احمدی تغییرانی کرد که براحتی نمیتوان از آن گذشت.
اطلاق واژه « باشگاه» به سالن ها و مجموعه های ورزشی غلط مصطلحی است که عموم مردم استفاده میکنند و نصب تابلو به این عنوان نشان از ناآگاهی عوامل دخیل در آن به حوزه ورزش دارد. باشگاه میتواند یک دفتر کوچک باشد یا حتی یک مجوز که بواسطه آن فعالیت های ورزشی انجام پذیرد.
اگر منظور دوستان از باشگاه ، ارتقای سالن ورزشی است که باید به مجموعه ورزشی تبدیل میشد که البته با توجه به نیت و نظر شهید احمدی ، این ملک فقط بعنوان سالن کشتی ساخته شد و لفظ باشگاه یا استفاده دیگر رشته های ورزشی چندان موجه به نظر نمیآید.
مورد بعدی در این تابلو ذکر نام شهرداری زیراب است. اینکه شهرداری زیراب در راستای مسئولیت اجتماعی خود به ورزش کمک میکند ، دلیلی بر مالکیت سالن ورزشی نیست. بسیاری از خیرین در حوزه ورزش فعال هستند و اگر قرار بر نام بردن از آنان در سردر سالن ها باشد ، سنگ روی سنگ بند نمی شود. سپاه پاسداران و بسیج در بسیاری از امور اجتماعی ، عمرانی ، ورزشی ، فرهنگی و …. پای کار هستند و کمک می کنند. آیا نام این نهاد انقلابی را بر سردر مجموعه های خارج از حوزه کاری سپاه دیده اید؟
شهرداری زیراب چه جایگاهی در چارت تخصصی وزارت ورزش و جوانان دارد که نام خود را روی تابلوی ورودی یک مجموعه ورزشی قرار میدهد؟ شهرداری زیراب میتواند یک سالن ورزشی یا بقول خودشان « باشگاه» را زیر مجموعه شهرداری احداث و تجهیز نمایند و به نام خود تابلو بزنند.
از اداره ورزش و جوانان شهرستان سوادکوه و ریاست مقید به قانون این مجموعه بعید است که ذکر نام شهرداری زیراب در تابلوی ورودی به سالن ورزشی را قبول کرده و بجای نام اداره ورزش و جوانان سوادکوه ، شهرداری زیراب را نصب العین قرار دهد.
هر چند اداره ورزش و جوانان شهرستان می توانست اولویت های دیگری مانند ترمیم و بهسازی سرویسهای بهداشتی و دیگر زیرساخت ها را انجام دهد تا نوجوانان و جوانان ورزشکار دچار بیماری نشوند.
غیر ورزشی ها و کت و شلواری هایی که خود را پدرخوانده ورزش شهر میدانند ، مسبب افت ورزشی و ایجاد خسارت های فراوانی در این حوزه شده اند و دیگر زمان آن رسیده که صندلی ها را ترک کرده و اجازه دهند ورزش زیراب نفس بکشد.
منبع : حرف مردم سوادکوه