دیدار دانش آموزان رشته فتو گرافیک هنرستان سواد کوه شمالی با رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی این شهرستان
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سواد کوه شمالی:تقویت و حمایت از سرمایه های انسانی جوان و معرفی آنان به عرصه فرهنگ،هنر و رسانه ،با هدف ایجاد انگیزه و روحیه کارآمدی ،از اولویت های اصلی این اداره می باشد.
نجمه روحی رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی سواد کوه شمالی گفت: تاکید بر شناسایی و احصاء ظرفیت های هنری و فرهنگی و کشف استعدادها در حوزه فرهنگ و هنر این شهرستان،در دستور کار این دوره مدیریت قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری شیرگاهی خبر ،سیده طاهره هادی پور استادیار معلم رشته فتو گرافیک و زینب هدایتی معاون آموزشی هنرستان دخترانه شهید آیت الله هاشمی شهرستان سواد کوه شمالی با همراهی دانش آموزان این رشته تلفیقی و ترکیبی “گرافیک و عکاسی”، با حضور در اداره فرهنگ وارشاد اسلامی این شهرستان،با نجمه روحی رئیس این اداره دیدار و گفت و گو کردند. نجمه روحی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سواد کوه شمالی ضمن بیان توضیحاتی در خصوص مراکز تحت پوشش این اداره و مجموعه فعالیت هایی که تحت نظارت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد، علاقه مندی و پشتکار دانش آموزان این رشته را تحسین گفت و افزود:با توجه به اینکه رشته فتوگرافیگ از رشتههای نسبتا جدیدی محسوب میشود،باید بصورت علمی و کاربردی در خصوص این رشته از سوی اساتید و مراکز آموزشی مرتبط، فرهنگ سازی در جامعه صورت بگیرد. روحی در ادامه ضمن ارائه رهنمودهایی،این دانش آموزان را به آینده بازار کار رشته مورد علاقه شان امیدوار نمود و در آغاز همکاری با این هنرستان، در راستای فراهم سازی بستر های لازم جهت ادامه فعالیتشان در آینده،بهره برداری از وام مشاغل خانگی رشته های زیر مجموعه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی راتوصیه نمود.
هادی پور دانشجوی دکترای حکمت هنر و استادیار معلم رشته فتو گرافیک این هنرستان ،در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حس همکاری و تعامل رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی این شهرستان گفت:رشته فتو گرافیک برای اولین بار در سال ۱۳۹۵ در زیرمجموعه گروه هنر ارائه شده است، این رشته از ادغام گرافیک و عکاسی به وجود آمده و شامل استفاده از عکاسی و انجام کار دیجیتالی بر روی آن است و با توجه به اینکه اداره فرهنگ وارشاد اسلامی، متولی فرهنگ و هنر می باشد، آشنایی اولیه دانش آموزان و فارغ التحصیلان این رشته با مجموعه فعالیت های فرهنگ و ارشاد اسلامی، باعث دلگرمی، ایجاد انگیزه و ترغیب دانش آموختگان این رشته تلفیقی هنر و صنعت می گردد.
وی در ادامه اذعان داشت:تفاوت اصلی رشته گرافیک با فتو گرافیک در میزان تمرکزی است که بر گرافیک و عکاسی دارند.در فتوگرافیک تمرکز اصلی عکاسی است و دانش آموزان تبحر بیشتری در این زمینه پیدا میکنند،اما در رشته گرافیک، تصویرسازی و پوستر می باشد.در واقع رشته فتوگرافیک آمیزهای از هنر و صنعت محسوب میشود، در این رشته، با تلفیق کردن هنر عکاسی و انجام کار گرافیکی و دیجیتالی بر روی آن، آثار کاربردی و هنری خلق میشود. استاد هادی پور، ضمن امیدبخشی به فارغ التحصیلان این رشته افزود:به دلیل تقاضای بالا،نیاز روزافزون به نوآوری و تنوع زیادی که در زمینه عکاسی وجود داردفرصت های شغلی فتوگرافیک فراوان هستند که می توان از لوگوسازی و پوسترسازی، کار در حوزه آموزش، طراحی و تصویرسازی،بسته بندی و چاپ، صفحهآرایی کتاب ، مجله و روزنامه، تصویرسازی برای کاتالوگ و بروشور، کار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کار در صدا و سیما ،کار در مطبوعات، فعالیت در مراکز هنری و آتلیههای تبلیغاتی و هنری،برگزاری نمایشگاههای هنری نام برد. در این دیدار پس از گفت و گو و بحث و تبادل نظر،روحی مسوول فرهنگی و هنری این شهرستان ، قول مساعدت و همکاری جهت بازدیدآموزشی دانش آموزان این هنرستان از برخی مراکز تحت نظارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان که مرتبط با این رشته می باشد را اعلام نمود.