طرح «توانمندسازی فعالان قرآنی» در مازندران اجرا میشود
محمدباقر علینژاد، سرپرست گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در گفتوگو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۰ مؤسسه قرآنی در استان فعالیت دارند که از این تعداد ۴۶ مؤسسه زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند که در یک ماه اخیر از پنج مؤسسه قرآن و عترت بازدید شد.
وی افزود: شناسایی ظرفیتهای قرآنی استان، تشکیل هیئت اندیشهورز، حمایت و توانمندسازی مؤسسات قرآنی از برنامههای در دستور کار ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، در سال ۱۴۰۳ است.
علینژاد تصریح کرد: برگزاری جلسات با مسئولان قرآنی دستگاههای فرهنگی، بهکارگیری انواع هنرها در ترویج قرآن و عترت، نگاه ویژه به گروه سنی کودک و نوجوان، حمایت از هنرهای قرآنی و عترت، تعزیه و سوگوارهخوانی، برگزاری کرسی تلاوت، برگزاری محافل انس با قرآن، برگزاری جشنواره قرآن و عترت، برگزاری تئاتر خیابانی، برگزاری کتابت وحی با نگاه استانی، چاووشیخوانی و غدیرخوانی از برنامههای در دستور کار این ادارهکل است.
وی تجلیل از پیشکسوتان و هنرمندان قرآنی را از دیگر برنامههای این ادارهکل دانست و گفت: تا پایان سال در تلاش هستیم علاوه بر برپایی نمایشگاه «قرآن و عترت» و «جشن رمضان»، طرح «توانمندسازی مربیان قرآن و قاریان» را در استان اجرایی کنیم.
علینژاد درباره ضرورت تمدید مجوز مؤسسات قرآنی فعال استان از طرق سامانه حمد، گفت: مدیران مؤسسات قرآنی بدانند در صورت عدم تمدید مجوز، افراد مشغول در آن مؤسسه از لیست بیمه حذف خواهند شد و مسئولیت بر عهده مدیر مؤسسه خواهد بود.
وی گفت: در هفته گذشته با نشستی که با حضور رئیس اداره شهرستانها در اداره کل برگزار شد، برنامههای سال ۱۴۰۳ با توجه به انتظارات و برنامههای بالادستی تدوین و بر ارائه گزارش برنامههای شهرستان به استان تأکید شد.