به گزارش پایگاه خبری شیرگاهی خبر به نقل از کمال آنلاین، شهرستان آمل با داشتن قدمت تاریخی شاهد آن است که ابوعلی سینا دانشمند، پزشک و فیلسوف بزرگ ایرانی در تمامی علوم زمان خودش شاگرد ابوالقصاب آملی بوده که مزار آن بزرگوار نیز در روستای سوته کلا می باشد. دلیل ارائه این مطلب خواستم متذکر شوم که از قدیم الایام شهرستان آمل مهد بزرگان دینی، فلاسفه، عرفان و… بوده است که همه از نام آمل به نیکی وبزرگی نام می بردند.
مردم شهرستان بزرگ آمل سال های متمادی آرزو داشتند که روزی در این شهر دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند . با همت خیرین بزرگوار همانند مرحوم هادیزاده و اهدای مکان موجود دانشکده پرستاری در این شهر راه اندازی شد و متعاقب با قدمت 30 ساله این دانشکده بیمارستانهای شهر نیز کم کم خود را براساس استاندادهای روز مجهز کردند. با آمدن مدیران دلسوز دربخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان و شهرستان آمل به لطف خدا دانشکده پیراپزشکی آمل نیز امروزه باقدمت 10 ساله هم راه اندازی شد . این همدلی منجر به آن شد که به مرور زمان و پس از گذشت سالیان دراز وجود رشته پزشکی نیز دراین شهر احساس شد و با ورود مجمع خیرین شهرستان و دیگر بزرگان و مدیران استانی و شهرستانی و کشوری استارت رشته پزشکی در این شهرستان نیز زده شد و خوشبختانه با همت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و درایت مدبرانه دکتر اسماعیل اکبری ریاست وقت دانشکده های آمل که از اساتید بنام فیزیولوژی دانشکده پزشکی علوم پزشکی مازندران می باشد با ابلاغ دکتر سید عباس موسوی رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با حفظ سمت و ردیف حقوقی به عنوان « سرپرست پردیس پزشکی آمل » منصوب شد.
تمام افرادی که با وی برخورد دارند اعم از پرسنل ، دانشجو ، همکاران هیات علمی ، مراجعان و… همگی اذعان دارند که وی فردی بااخلاق و ادب، پاکدست، عالم ، فاضل ، سالم و پرتلاش است که نگارنده از نزدیک درجریان پیگیری کارها توسط ایشان و شاهد تحولات چشمگیری در جذب دانشجو در رشته پزشکی در شهرستان آمل وتهیه امکانات وتجهیزات بودم.
باری ریل قطار رشته پزشکی به جریان افتاد وهیچ کس انتظار این را نداشت که چنین شتابی داشته باشد البته دراین مسیر دست اندازی هایی صورت گرفت که با درایت ایشان مرتفع گردید.
در یکی از مصوبه های نشست هیات رییسه دانشگاه، درخواست راه اندازی دانشکده علوم پزشکی آمل با شرط تبدیل پردیس پزشکی به دانشکده پزشکی روزانه و یا اضافه شدن پزشکی روزانه در دانشگاه علوم مازندران بود تا در نهایت با حمایت رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مازندران و نیز نماینده مردم شریف آمل؛ فرایند اداری و قانونی آن در وزارت بهداشت و درمان پیگیری و انشالله اجرایی گردد.
در حال حاضر در سه دانشکده با 700 دانشجو دررشته های پزشکی ، پرستاری ( در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد ), علوم آزمایشگاهی ، فوریت های پزشکی ( در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ) وفن آوری اطلاعات سلامت مشغول به تحصیل هستند.
متاسفانه حرکت خودخواهانه و نابخردانه دکتر فاطمه رجایی راد پزشک آملی که با عدم رعایت حجاب در جشن صنفی روز پزشک و بدتر از آن انتشار کودکانه بعد از آن در شبکه های مجازی منجر به اعتراض و ناراحتی مردم ولایتمدار مازندران شد که نتیجه آن عزل مدیرانی بود که به رسم ادب برای این قشر فرهیخته درآن مراسم بودند و یکی از این مدیران دکتر اسماعیل اکبری رییس دانشکده ها وپردیس پزشکی آمل بود که شنیدن آن برای کسانیکه در جریان شکل گیری و ساماندهی دانشکده ها و بخصوص پردیس دانشکده پزشکی بودند به معنای واقعی یک حادثه شوک آور بود !!!
آیا نمی شد با یک تذکر لسانی به این امر خاتمه داد؟!؟
وآیا کسانیکه فکر می کنند با برکناری دکتر اکبری به آرزوی خود می رسند و ریل قطار پزشکی در آمل را متوقف خواهند کرد به نتیجه می رسند؟
مدیر پاکدستی که به خاطر یک اشتباه و آن هم سهوی باید اینگونه مورد بی مهری قرار می گرفت؟!؟
باری قطعا این حرکت خانم دکتررجائی را شدیدا محکوم می کنیم وخواستار برخورد قانونی باایشان و مسبین برگزاری این مراسم هستیم ولی برکناری افرادی دلسوز ، متعهد، متخصص همانند دکتر اکبری را در دولت متعهدین رییسی را بدون هیچ تذکری را نمی توانیم بپذیریم چرا که ضربه بزرگی برای شهر می دانیم و کافی یکبار دیگر فیلم اهدا جوایز را ببینید
پزشکی از ۲ ساعت قبل در مکانی دعوت شده که حراست دارد ، توسط میزبان دیگری که برنامه ریز دارد ، انتخاب شده عمدی یا سهوی گروه دیگری است، خریدار جایزه فرد دیگری است ، در ۲۰ دقیقه ۸۰ نفر زن و مرد می آیند و می روند و پشت سر هم جایزه می گیرند ، بزرگان و مسولین طراز اول شهر همه هستند و…
همه از حافظه ها محو شده اند و پزشکی با اخلاق و با ادب و فهیم که به حرمت ۲۰۰ فرهیخته در آن بالا فقط نقش انتقال دهنده یک جایزه را به او سپرده اند باید ناگهان در کمترین ثانیه ها یک فکر انقلابی به سرش بزند و جایزه را ندهد !!؟؟!!
آیندگان قضاوت خواهند کرد که ایشان چه خدماتی برای آمل انجام دادند و می توانستند هم انجام بدهند.