برخی اقدامات جهادی حسینی پور را بر نمی تابند / دستور استاندار برای رفع موانع تولید در کلاردشت
به گزارش پایگاه خبری شیرگاهی خبر:کلاردشت مقصد هفدهمین سفر شهرستانی استاندار مازندران و ۴۰ تن از مدیران استانی بود. بازدید از چند واحد اقتصادی، دیدار با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و فعالان فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کلاردشت و برگزاری جلسه شورای اداری این شهرستان، از جمله مهم ترین برنامه های تیم مدیریتی استان در این سفر بود.
به رقم همه تلاش ها و اقدامات شبانه روزی تیم دولت در دیار علویان، باز هم شاهد برخی شیطنت ها و نامهربانی ها با شخص استاندار مازندران هستیم و گویا برخی مدیریت جهادی، همراه با کار بی وقفه حسینی پور را بر نمی تابند.
تاریخ نشان داد ناسپاسی با خادمان این سرزمین هزینه دارد و نتیجه آن روی کار آمدن مدیرانی منفعل و منفعت طلب بوده که جز هزینه و ناکارآمدی، عایدی برای مردم و استان نداشته اند. بگذریم….
حسینیپور در حاشیه این سفر با بیان اینکه تاکنون ۶ هزار و ۳۹۰ نامه توسط مردم دریافت کردیم که بلافاصله پس از سفر بررسی میشود، گفت: تاکنون از یک هزار و ۱۴۰ روستا و ۲۵ شهر بازدید شده و در ۱۶ سفر قبلی در شهرستانهایی که آباد بودند، نخبگان آن شهر دارای انسجام و بسیار پیگیر هستند و این شاخصه مهمی است.
وی با اظهار اینکه تاکنون ۹۲۸ مصوبه داشتیم که ۱۳۹ مصوبه اجرا و ۵۳۶ مصوبه در حال اجراست، افزود: یکی از مهمترین برنامههای ما در این سفرها، برگزاری جلسات اقشار است و مسائل مهمی مطرح میشود که این پیام را میخواهیم برسانیم که نباید با حضور استاندار باشد و باید به صورت ماهانه با حضور فرماندار برگزار و کارگروههای تخصصی شکل بگیرد.
حسینیپور عنوان کرد: هر کجا مطالبات مردمی منسجم پیگیری شد به نتیجه رسید و لذا باید نمایندگان اقشار با تشکیل کارگروه از فرماندار، مطالبهگری کنند.
استاندار مازندران در هفدهمین سفر شهرستانی خود از کارخانه تولید ماسک تدین کلاردشت و بخشهای مختلف این کارخانه و خط تولید آن بازدید کرد و در جریان موانع تولید این کارخانه قرار گرفت.
حسینی پور در حاشیه این بازدید با بیان اینکه کارخانهای با این ظرفیت و ماشینآلات مجهز در شرایط کنونی کشور نباید متوقف و یا با حداقل ظرفیت فعالیت کند، خواستار پیگیری و رفع مشکلات این کارخانه با بانک مربوطه جهت تسهیل در امور و احیای این کارخانه شد.
همچنین استاندار مازندران از کارگاه قالیبافی خانم فاطمه کاووسی در روستای کلنو که طی ۵ دهه فعالیت بیش از ۶ هزار کارآموز را تعلیم داد، بازدید کرد.
وی در این بازدید با ارزشمند خواندن این اقدام هنرمند کلاردشتی که با روحیه معنوی و اعتقادی همراه است، بر لزوم توسعه این کارگاه تاکید کرد و گفت: «تدابیری اتخاذ شود تا این کارگاه به عنوان یک مقصد گردشگری محل بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار گیرد».
توجه به اقتصاد و حوزه های مختلف آن، یکی از برنامه های مهم دولت سیزدهم به ویژه در مازندران است. از اینرو این مهم در دستور کار استاندار مازندران آن هم به شکلی ویژه قرار دارد و معمولا در سفرهای شهرستانی از چند واحد اقتصادی بازدید می کند.
در اهمیت اقتصاد ذکر همین نکته بس که امروزه ممالک پیشرفته از این صنعت در راستای توسعه خود، در طول نیم قرن اخیر که ما در خواب غفلت بودیم، بهره های فراوانی بردند.
صنعتی که سال به سال گسترده تر می شود و روز به روز بر شاخه ها و ابعاد آن افزوده شد و می شود تا جایی که امروزه، شاهد رونق و گسترش بسیار آن هستیم و به اذعان کارشناسان، جامعه موفق و برنده جامعه ای است که بتواند از این صنعت استفاده های بهتری ببرد و از منافع آن بهره مند گردد.
چون با گذراندن چشم اندازهایی می تواند با بهرهگیری درست از این صنعت، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را از قبیل درآمد سرانه پایین، بیکاری و… را کاهش داد.
حال پرسش اساسی این است که آیا ما هم می توانیم ضعف های گذشته را جبران کرده و به اندازه سرعت دنیا روند رو به رشدی در حوزه اقتصادی داشته باشیم؟ امروزه که اقتصاد پیوندی ناگسستنی با توسعه دارد و به لطف تکنولوژی و تغییر سبک زندگی، در همه جا حتی در خانواده ها نیز به موضوع اقتصاد توجه می شود و شاهراه رشد و ترقی بهتر می شود.
بازدید استاندار مازندران از کارخانه تولید ماسک تدین کلاردشت و بخشهای مختلف آن، اقدامی، مثبت، روشن و امیدوارکننده است و می تواند به ارتقای کیفی و کمی این واحد تولیدی منجر شود.
خاصه آنکه حسینی پور به مسائل و کاستی ها توجه ویژه دارد و برای رفع آن ها دستوراتی عاجل می دهد.
اهمیت این کارخانه و ضرورت فعالیت آن در سال های کرونا بر همه ما عیان شد و هنوز هم بهترین راه برای پیشگیری از بیماری های مختلف به ویژه بیماری های ویروسی است.
نکته مثبت اینکه تقریبا همه متولیان اقتصادی استاندار در این سفر و این بازدید حضور دارند و برای توسعه کیفی و کمی محصولات این کارخانه اعلام آمادگی کردند.
ضمن اینکه توضیحاتی مناسب و مبسوط درباره اهداف، کارکردها، برنامه های این شرکت، توسط مدیریت این کارخانه ارائه شد.
همچنین تاکید بر پیگیریها جهت رفع موانع توسعه کلاردشت، اتخاذ رویکردهای استراتژیک در زمینه توسعه ظرفیتهای اقتصادی ذیل قرارگاه استانی و نیز تاکیدات استاندار مازندران جهت حل معضل و چالش واحدهای تولیدی کلاردشت از جمله موضوعات مطرحشده در این بازدید و سفر بود.
به گزارش کرانه شمال، اینگونه اقدامات و حمایت ها از واحدهای تولیدی را می توان مثبت و امیدوارکننده قلمداد کرد اما کافی نیست و اگر به آن استمرار و مداومت نشود نتایج مطلوب را در پی نخواهد داشت.
نکات مهمی وجود دارد که باید به آن ها توجه داشت. یکی اینکه در این راه رقیبان بسیار سرسختی در کشور و منطقه داریم که از ما جلوترند و هم سال هاست در حوزه اقتصادی کار کرده اند.
دوم آنکه در صنعت اقتصاد، تولید با کیفیت، امنیت شغلی، فروش آسان، رضایت مشتریان، در راه رسیدن به اقتصاد پاسخ ده، بسیار مهم است و اینکه باید مطابق ذائقه جامعه هدف، خدمات ارائه کرد تا نتایج موفقیت آمیزی حاصل شود. این نکته مهم باید از ابتدا مورد توجه دست اندرکاران این حوزه باشد.
نکته دیگر آن که با توسعه اقتصاد محور در استان، هم هزاران شغل ایجاد می شود، هم زیرساخت های استان به مرور توسعه می یابد و هم درآمد اقتصادی استان زیاد می شود. پس حتی یک لحظه هم نباید در عملی شدن اصولی و اساسی آن تردید کرد.
خوشبختانه مازندران در انواع حوزه های اقتصاد، سرشار از ظرفیت است فقط باید ساختارمند و مشتری پسند شوند.
منبع : باران شمال