کارخانه نساجی در دو شاخص سرعت و عرض بافت بی نظیر است
برخی از مجموعه های فاسد اقتصادی می خواستند کارخانه نساجی قائمشهر را به نابودی بکشانند و به صورت رایگان آن را تملک کنند.
به مناسبت هفته خبرنگار اهالی رسانه شهرستان های قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی از کارخانه نساجی قائمشهر بازدید کردند و در طی این بازدید گفتوگویی هم با مسئولان شهرستانی و نماینده مجلس داشتند.
“نیکو” رییس هیات مدیره کارخانه نساجی قائمشهر در طی بازدید خبرنگاران در خصوص میزان فعالیت این واحد تولیدی به ظرفیت بالای اشتغال و تولید کارخانجات نساجی اشاره کرد و گفت: این کارخانه از نظر تجهیزات و دستگاههای بافت جزء بزرگترین واحدهای ایران است.
وی افزود: کارخانه نساجی تنها واحد تولیدی است که در دو شاخص سرعت و عرض بافت بی نظیر است. یعنی سرعت هزار و عرض پارچه سه متر و۹۰ این کارخانه در کشور نظیر ندارد. همچنین دستگاه چاپ ۱۸ رنگ این کارخانه در کشور منحصربفرد است.
نیکو با بیان اینکه سرانه مصرف پارچه هر ایرانی ۲۰ متر است که نساجی قائمشهر تقریبا یک درصد این سهم را بر عهده دارد، تصریح کرد: با کمک و پشتیبانی نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی توانستیم بعد از مدتها رکود؛ این مجموعه را به هیئت حمایت از سرمایه که در زمان بحران و ورشکستگی کارخانجات به کمک آنان می آید، برسانیم و تولید و اشتغال را از سر بگیریم.
رییس هیات مدیره کارخانه نساجی قائمشهر گفت: در بحث بیمه، پرداخت حقوق و رسیدگی به معیشت نیروی انسانی، اقدامات مناسب و خوبی انجام شد و همه این موارد را بروزرسانی کردیم.
نیکو یادآور شد: آموزش از مهمترین اولویتهای ما تعریف شده است که با کمک فنی و حرفهای در این بخش کلاسهای مهارت آموزی و ضمن خدمت به صورت مستمر برگزار می کنیم.
این مسئول اظهار کرد: در همین مدت که زیر نظر هیئت حمایت از سرمایه فعالیت می کنیم، بخش بزرگی از بدهکاری به بیمه، بانکها و سایر بدهکاریها را تسویه کردیم و توانستیم رشد خوبی در دستمزدها ایجاد کنیم.
احمد ارجمند مدیر بازرگانی کارخانه نساجی قائمشهر نیز گفت: برای رونق دوباره این مجموعه به همه مدیران و مسئولان استان و کشور مراجعه کردیم تا در این دوره توانستیم کارخانه را احیاء کنیم.
ارجمند گفت: پرداخت تمامی دیون، دستمزدها، خرید دستگاههای جدید، تجهیز سالن آموزش، اهداء کارت مربیگری، بافت های نوستالژی و افزایش تولید و کارمزدها از مهمترین اقدامات ما در دوران جدید فعالیت کارخانه نساجی مازندران است.
مدیر بازرگانی کارخانه نساجی قائمشهر افزود: همه این موارد بدون فروش قطعات و تجهیزات و با تکیه بر درآمد زایی انجام شد و امیدواریم با راه اندازی کامل واحد رنگرزی به درآمد در خور شأن این کارخانه و مردم این منطقه برسیم.
مولایی فرماندار قائمشهر نیز با تشریح فعالیتهای انجام شده در تثبیت برند نساجی این شهرستان یادآور شد: نساجی در حوزه اشتغال، فرهنگ، امور اجتماعی و ورزش، شناسنامه شهر به شمار می آید.
مولایی افزود: متاسفانه چند سالی دچار رکود و عدم فعالیت شدیم ولی با تلاش شبانه روزی مسئولان کارخانه، نمایندگان حوزه انتخابیه و مدیران و با پشتیبانی هیئت حمایت از سرمایه دوباره رونق به کارخانجات نساجی برگشت.
فرماندار قائمشهر بیان کرد: در این مسیر سرمایه گذاران خارجی هم به قائمشهر آمدند ولی در نهایت با تکیه بر توان داخلی این مجموعه به چرخه تولید وارد شد و امیدواریم با بهره برداری حداکثری از ظرفیت موجود به روزهای طلایی آن برسیم.
نماینده مردم سوادکوه، قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: ارائه واقعیت های جامعه و عملکرد مدیران از اقداماتی است که اهالی رسانه انجام می دهند و این بسیار ارزشمند است .
“کیوان مرادیان” گفت: کارخانه نساجی را به رونق و تولید رساندیم و امیدواریم این امانت توسط رسانه ها حمایت و حراست شود.
این نماینده مجلس با بیان اینکه برای دفاع از حقوق مردم تمام قد ایستادگی میکنیم، تصریح کرد: امروز مدیریت مجموعه نساجی قائمشهر در دست دولت است ولی مهمترین بحث ما مالکیت است که قطعا پیگیری آن خواهیم شد.
مرادیان افزود: مجموعه های فاسد اقتصادی سالها فرصت تولید و اشتغال را از مردم منطقه گرفتند و امروز باید جوابگو باشند. آنها می خواستند کارخانه را به نابودی بکشانند و بصورت رایگان آن را تملک کنند. از رییس جمهوری میخواهیم به این موضوع رسیدگی و افراد فاسد را پاکسازی نماید.
وی گفت: سرمایه گذاران بومی و لایق، کارگران زحمتکش و شهروندان مازندران، اصلی ترین اولویت های مالکیت و سهامداری این کارخانه خواهند بود.
نماینده مردم سوادکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه کارخانه نساجی در ریل موفقیت و تولید قرار گرفته است و نفوذ افراد فرصت طلب به حداقل رسیده و اجازه دخالت به آنان نمی دهیم.
وی با اظهار اینکه اگر خواص سکوت کنند بزرگترین آسیب های اجتماعی بوجود می آید، خاطرنشان کرد: رسانهها وظیفه دارند حرف بزنند و با نقدهای سازنده به ما در انجام ماموریت ها کمک کنند.
ایسنا