نجمه روحی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سواد کوه شمالی با صدور پیامی،روز هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت سید مرتضی آوینی را گرامی داشت.
به گزارش شیرگاهی خبر ، نجمه روحی با اشاره به فرارسیدن هفته هنر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: روز هنر انقلاب اسلامی،روز گرامیداشت شهید سید مرتضی آوینی است که می گفت:شاید جنگ خاتمه یافته است اما مبارزه هرگز پایان نخواهد یافت.
نجمه روحی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سواد کوه شمالی با صدور پیامی،روز هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت سید مرتضی آوینی را گرامی داشت.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ،در پیامی،فرا رسیدن”روز هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی را گرامی داشت.
در متن پیام چنین آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم هنر اگر برای هنر نباشد، برای هیچچیز دیگری هم نباید باشد، جز عشق به خدا زیرا هر تعلقی جز این، بدفرجامی و غُل و زنجیری است بر گرده روح که او را به زمین میچسباند. “شهید سید مرتضی آوینی” هیچ اندیشه ای بی هنر ماندنی و آفریننده نیست.
هنرمندان اندیشه می سازند و متفکران اندیشه می کنند. مقام معظم رهبری، درباره تأثیر شگرف هنر، بر روح و روان انسان تأکید کرده اند و چنین می فرمایند:”هنر این خصوصیت مهم را دارد که به خاطر ملایمت با طبع انسان، بی شک در طبع او اثر می کند، هر هنری در طبع انسان اثر می گذارد، اگر چه آن کسی که مورد اثر قرار گرفته باشد، نتواند آن هنر را تحلیل کند، هنر اثر خود را می گذارد؛ یعنی دل را منقلب می کند و اثری در روح باقی می گذارد. هر چه مایه هنری کمتر باشد این اثر هم کمتر می شود.” هنر در جامعه ما، پس از انقلاب اسلامی، تجلّی یافته از ایمان، اعتقاد و آگاهی ملّتی است که هنر را چونان سلاحی بُرنده در پایداری و پاسداری از آرمان هایشان پذیرفته اند. ارزش های والای اسلامی، در باروری درخت تناور و همیشه بهار هنر اسلامی تأثیری اساسی دارد؛ و هنرمندان متعهد، با شناخت جایگاه والای خویش و به پشتوانه معارف غنی اسلامی، می توانند هنر را تواناترین و زیباترین وسیله هدایت ملت ها، به سوی عدالت خواهی و آزادی و خداجویی برگزینند. نمایش زیبایی های آفرینش و آثار روح نواز و بدیع، جامعه های بشری را به سوی معبود حقیقی ره می نماید و جوشش، حرکت و تکاپو را به ملت های می بخشد. هنر انقلابی هنری است که مدافع ارزشهایی است که در جریان انقلاب شکل گرفتهاند و این ارزشها را مطالبه میکند. هنرمند انقلابی، هنرمندی است متذکر، امیدبخش، عدالتجو، روشنگر و مستقل که همیشه در جناح مظلومان قرار میگیرد و برای افشای ظالمان کار میکند. این هنرمند در بزنگاهها حضور خودش را نشان میدهد و حرفی برای گفتن دارد و حرفهایش از سر دلسوزی و دغدغه و نگاه به ارزشهایی که برگرفته از فرهنگ دینی و مقاومت است.
هنرمندان ما تنها زمانى مى توانند بى دغدغه کوله بار مسئولیت و امانت شان را زمین بگذارند که مطمئن باشند مردم شان بدون اتکا به غیر، تنها و تنها در چهارچوب مکتب شان، به حیات جاویدان رسیده اند. توجه به این نکته ضروری است که در انجام کارهای هنری، باید موازین شرعی را رعایت نمود و باید گفت هنری که به منظور ترویج و تبلیغ دین باشد، اما موازین شرعی در آن رعایت نشده باشد، نیز از لحاظ اسلام مورد پذیرش نخواهد بود، چه رسد هنری که قصد نابود نمودن بنیان های دینی را داشته باشد. از تمام آنچه گفته شد، می توان نتیجه گرفت که در نگاهی کلی، تنها هنری مورد تأیید اسلام و قرآن است که بدون آن که از راه های نامشروع در آن استفاده شود، در خدمت اهداف عالیه الاهی و دینی که منطبق با فطرت پاک بشری است، قرار گیرد و هرگونه هنری غیر از آن هر چند که مستقیما نیز در تعارض با آموزه های دینی نباشد، مورد تأیید و پشتیبانی اسلام و قرآن نخواهد بود. پس از شهادت هنرمند متعهد و بسیجی، شهید سید مرتضی آوینی در روز بیستم فروردین سال 1372، با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مقام معظم رهبری، این روز به عنوان «روز هنر انقلاب اسلامی» نام گذاری شد. شهید سید مرتضی آوینی بعداز انقلاب شکوهمند اسلامی در سال 1357، حقیقت را در مسیری که امام راحل با احیای اسلام ناب محمدی، به روی حقیقت جویان گشوده بود یافت و با شور و اشتیاق، تمام سرمایه ها علمی و عملی اش را در راه تحقق اهداف و آرمان های این مسیر نویافته، صرف کرد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو”
نجمه روحی سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان سواد کوه شمالی